Perfekt trådløst internet – ”Gør-det-selv”

0.0/5

Perfekt trådløst internet – ”Gør-det-selv”

0.0/5

Fra: kr.3.495,00

Levering:

På lager

Gratis levering

Du trækker selv kablerne til dit trådløse internet og får en løsning, der rammer alle afkroge af dit hjem med lige stor hurtighed, kraft og stabilitet.

Beskrivelse

Tak fordi, du har lyst til at få et indblik i, hvordan du ”gør-det-selv” ved at trække kabler til dit trådløse internet, så du får den mest stabile og trådløse opsætning i hele dit hjem. 

Denne trådløse internet-løsning er identisk med vores trådløse internet inklusiv montering og installering  – dog med den væsentlige forskel, at du netop selv trækker kabler til de enheder, løsningen består af. Du får tilsendt alle de enheder, du har behov for.  

Få det mest stabile og trådløse internet i hele dit hjem!
For at du får et hurtigt og stabilt trådløst internet i hele dit hjem, er det nødvendigt, at internettet bliver guidet derhen, hvor du har brug for en optimal og stabil dækning.  

Fra din router skal dit trådløse internet have hjælp til at komme ud i hele dit hjem. Og det kræver en række trådløse punkter, som du selv sætter op og trækker kabler til.  

Hvor mange trådløse punkter, du har behov for og hvor, de skal placeres, afhænger af din boligs størrelse og fordeling af værelser og rum. Det rådgiver vores tekniker dig gerne i, hvis du har brug for sparring. Kontakt en tekniker her.

Og du er absolut ikke overladt til dig selv i dit ”gør-det-selv” projekt. SEF Smart Home hjælper dig på følgende måder: 

  • Du deler en plantegning over dit hjem med os, så vi har mulighed for at give dig en optimal rådgivning i placering af trådløse punkter. 
  • Når du har trukket netværkskablerne rundt i dit hjem, kommer vores tekniker og monterer og tester alle stik.  
  • Teknikeren monterer nu POE-switch eller POE injector og dine trådløse punkter.  
  • Afslutningsvis sørger vores tekniker for, at dine trådløse punkter kommunikerer med hinanden og stiller den mængde trådløst internet til rådighed, som du har behov for, når du bevæger dig rundt i dit hjem. Fra kælder til kvist! Og han fortager en grundig test, før han forlader dig.  

Dit trådløse internet-netværk har brug for strøm
Når dit internet er trådløst, har du ikke behov for at få internettet direkte ind i din PC, SmartPhone eller Tablet igennem et kabel.  

Men selvom dit internet og internet-netværk er trådløst, er det vigtigt at huske på, at alle de trådløse punkter, du vælger at sætte op, skal have tilført strøm via et netværkskabel eller en strømforsyning. De bruger ikke batteri. 

Når du sætter dine trådløse punkter op, har du imidlertid mulighed for at koble et netværkskabel til hvert enkelt trådløst punkt, som både forsyner de trådløse punkter med internet og med strøm.   

Vi anbefaler altid, at du får dit internet ind i huset via kabel. På den måde er du sikret den absolut mest stabile forbindelse – også hvis du arbejder hjemmefra. 

Bliver der spillet online fra en Gamer-PC eller fra andre spillekonsoller, anbefaler vi altid, at de modtager internet direkte via kabel, så du får den helt optimale og mest stabile forbindelse. 

Og hér er fordelen ved vores trådløse internet-løsning, at vores trådløse punkter har en ekstra udgang, som gør det muligt at tilføje en direkte internet-forbindelse til din PC eller PlayStation. 

Har du spørgsmål, er vi aldrig længere end et opkald væk

Specifikationer

Nøglespecifikationer

  • ”Gør-det-selv” trådløst internet
  • Du trækker selv alle kabler
  • Internet dækning i hele huset
  • Kræver strøm for tilslutning
  • Test af alle stik
  • Vores tekniker monterer POE-switch eller POE injector og trådløse internet punkter

Modelbeskrivelse

Medfølger i æsken:
Netværkskabler: Afhænger af din boligs størrelse og fordeling af værelser og rum
Trådløse punkter: Afhænger af din boligs størrelse og fordeling af værelser og rum

 

Kompatibilitet

Opsætningsguide

Du har valgt en ”Gør-det-selv løsning”, hvor du selv ønsker at trække kabler. 

Ombestemmer du dig og vil du hellere, at SEF Smart Home opsætter, monterer og installerer hele dit trådløse internet, har du også mulighed for at købe en komplet løsning inklusiv montering og installering hér. 

Uanset løsning, forlader vi ikke dit hjem før, hele dit netværk fungerer, som det skal. 

Er dit hjem større end 300m², får du et uforpligtende tilbud, når du kontakter os.

Services

Service
Har du brug for hjælp?
Vi opsætter gerne dit stabile og trådløse internet for dig.
Det eneste, du skal gøre, er at ringe til os på telefon 70261691 – så aftaler vi, hvornår det passer dig bedst, at vores tekniker kommer hjem til dig.

Anbefalet tilbehør

Anmeldelser

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Indtast dine kontaktoplysninger

*Jeg giver samtykke til, at SEF A/S og SEF Energi A/S må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud vedrørende produkter og ydelser, herunder smarthomeprodukter, el, naturgas, varmepumper. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at SEF A/S og SEF Energi A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. SEF Energi A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i SEF Energi’s privatlivspolitik. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage