Charge Amps Halo ladeboks MED serviceaftale

0.0/5

Charge Amps Halo ladeboks MED serviceaftale

0.0/5

Levering:

På lager

Via SEF’s intelligente ladeapp opsætter du præcist de indstillinger for opladning af din elbil, du har behov for i din hverdag. Denne ladeløsning MED serviceaftale er til dig, der ønsker at modtage refusion af din elafgift og derfor vil få penge tilbage, når du lader din elbil op derhjemme.

 

 

 

Kontakt os for pris her

Beskrivelse

Tak fordi, du har lyst til at kigge nærmere på vores intelligente Charge Amps Halo ladeboks, som er fremstillet af genbrugsaluminium og som automatisk oplader din elbil, når strømmen er billigst og mest miljøvenlig. 

På den måde får du CO2-neutralt grøn strøm direkte ind i dit batteri, hvilket gør, at din kørsel også er CO2-neutral, uanset om du kører på ren el eller i en plug-in hybrid.  

Og med din SmartPhone i hånden har du alle muligheder for at overvåge din ladeboks, dit forbrug af strøm og den refusion, der venter på dig, når du køber al din strøm hos SEF Energi og derfor får penge tilbage i strøm, når du oplade din elbil derhjemme.

Via SEF Smart Home tilbyder vi dig flere forskellige pakker at vælge imellem, når du køber strøm. Vi anbefaler dog altid, at du tegner en aftale, hvor du betaler for dit reelle strømforbrug time-for-time. Den mulighed får du med pakkerne FleksVIND, DyrenesEnergi og SupportEnergi, hvor du også høster en række økonomiske og miljømæssige fordele. 

Henter du SEF’s intelligente ladeapp på Google Play eller i App Store, er du allerede godt i gang!  

Hvad kan Charge Amps Halo ladeboks i samspil med intelligent ladeapp?

Hér har du fx mulighed for at indstille din ladeboks til at oplade, så der hver morgen er strøm nok til, at du altid kan køre 80 km – uanset om prisen på strømmen har været høj eller lav om natten.  

Du kan naturligvis også indstille ladeboksen til automatisk at oplade din elbil på tidspunkter, hvor strømmen er grønnest og prisen er lavest. Det hele sker automatisk, når du sætter ladestikket ind i elbilen. 

Og ligesom du selv har mulighed for at overvåge din ladeboks via telefonen, holder vi også øje med, om din ladeboks mister sin internetforbindelse og går offline – og fordi du har en serviceaftale, reagerer vi hurtigt, så vi ikke mister de data, der ligger til grund for hvor mange penge, du skal have tilbage i strøm. 

Vores Charge Amps Halo ladeboks har ikke indbygget SIM-kort er derfor afhængig af, at du har en velfungerende internetforbindelse, der rækker ud til ladeboksen. Vi hjælper dig naturligvis gerne med en opgradering. 

Trådløst internet

🙏 Lad os sammen hjælpe den grønne omstilling godt på vej. Oplader du din elbil, når strømmen er grønnest, bliver din kørsel komplet CO2-neutral til gavn og glæde for miljøet, klimaet og for kommende generationer! 

Specifikationer

Nøglespecifikationer

  • Charge Amps Halo ladeboks
  • Ladestandard: Mode 3
  • Penge tilbage i strøm når du lader elbilen op derhjemme
  • Opladning af din elbil, når strømmen er grønnest og billigst
  • Serviceaftale inkluderet

Modelbeskrivelse

Mål og vægt:
Højde: 291,2 mm
Bredde: 343,4 mm
Dybde: 284,4 mm
Vægt: 4 kg

Tekniske detaljer:
Driftstemperaturer: -25 °C til +45 °C
IP-klassificering: IP 66
Ladestandard: Mode 3
Fejlstrømsbeskyttelse: DC-beskyttelse integreret i ladeboksen. Der skal bruges en ekstern type A-fejlstrømsafbryder
Energimåling: 1- eller 3-faset spænding, strøm og effekt (i overensstemmelse med Måleinstrumentdirektivet 2014/32/EU)

Pakken indeholder:
Cloudforbindelse
En ladeboks, der oplader din elbil, når strømmen er grønnest og billigst
En serviceaftale på din ladeboks Vægophæng
7,5 m fast kabel med et ekstra udtag til elcykel eller motorvarmer

Kompatibilitet

Kompatibel med alle bilmærker

Charge Amps Halo er kompatibel med alle hybridbiler og elbiler. Se produktblad

Opsætningsguide

Når du bestiller vores intelligente Charge Amps Halo ladeboks, følger der en komplet standardinstallation med, som bliver installeret af vores samarbejdspartner FiberLAN. Montøren sætter ladeboksen op og trækker de nødvendige kabler mellem ladeboksen og din eltavle. 

Vil du vide mere om, hvordan installationen foregår, fortæller vi meget mere hér

Services

Service
Har du brug for hjælp?
Vi hjælper dig hele vejen fra bestilling til montering af din intelligent ladeboks.
Det eneste, du skal gøre, er at ringe til os på telefon 70261691.

Anbefalet tilbehør

Anmeldelser

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Inspiration til dit hjem?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Indtast dine kontaktoplysninger

*Jeg giver samtykke til, at SEF A/S og SEF Energi A/S må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud vedrørende produkter og ydelser, herunder smarthomeprodukter, el, naturgas, varmepumper. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at SEF A/S og SEF Energi A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. SEF Energi A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i SEF Energi’s privatlivspolitik. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage