Perfekt trådløst internet inklusiv montering og installering

0.0/5

Perfekt trådløst internet inklusiv montering og installering

0.0/5

Fra: kr.3.995,00

Levering:

På lager

Gratis levering

Du får et trådløst internet, der rammer alle afkroge af dit hjem med lige stor hurtighed, kraft og stabilitet.

Beskrivelse

Tak fordi, du har lyst til at få et indblik i, hvordan du får det mest stabile og trådløse internet i hele dit hjem. 

Med et trådløst internet fra SEF Smart Home sikrer vi dig, at dit internet-netværk rammer alle afkroge af dit hjem med lige stor hurtighed, kraft og stabilitet, så du hele tiden har en optimal internetforbindelse uanset hvor, du befinder dig. Fra kælder til kvist!  

Og når du vælger denne trådløse internet-løsning inklusiv montering og installering, sørger vi for ALT. 

Er du imidlertid lidt usikker på, hvordan monteringen kommer til at foregå, hvis du fx ikke har tid til at være hjemme, skal du slet ikke bekymre dig. Vi laver en aftale om at rådgive dig i alt vedr. dit nye forbedrede netværk, når det passer dig. 

Få det mest stabile og trådløse internet i hele dit hjem!
For at du får et hurtigt og stabilt trådløst internet i hele dit hjem, er det nødvendigt, at internettet bliver guidet derhen, hvor du virkelig har brug for en stabil dækning! Dit trådløse internet er nemlig stærkest dér, hvor din router er placeret. Og den er ofte gemt godt væk, fordi de færreste synes, at den pynter.  

Fra din router skal dit trådløse internet nu have hjælp til at komme ud i alle afkroge af dit hjem, så du hele tiden har en optimal forbindelse. Og det kræver en række trådløse punkter, som vi sætter op for dig.  

Hvor mange trådløse punkter, du har behov for og hvor, de skal placeres, afhænger af din boligs størrelse og fordeling af værelser og rum. Det taler vores tekniker med dig om, når han besøger dig. 

Dit trådløse internet-netværk har brug for strøm
Når dit internet er trådløst, har du ikke behov for at få internettet direkte ind i din PC, SmartPhone eller Tablet igennem et kabel.  

Men selvom dit internet og internet-netværk er trådløst, er det vigtigt at huske på, at alle de trådløse punkter, du vælger at få sat op skal have tilført strøm via et netværkskabel eller en strømforsyning. De bruger ikke batteri.  

Når vi sætter dine trådløse punkter op, gør vi imidlertid dét, at vi kobler et netværkskabel til hvert enkelt trådløst punkt, som både forsyner dine trådløse punkter med internet og med strøm.   

Vi anbefaler altid, at du får dit internet ind i huset via kabel. På den måde er du sikret den absolut mest stabile forbindelse – også hvis du arbejder hjemmefra. 

Bliver der spillet online fra en Gamer-PC eller andre spillekonsoller, anbefaler vi altid, at de modtager internet direkte via kabel, så du får den helt optimale og mest stabile forbindelse. 

Og hér er fordelen ved vores trådløse internet-løsning, at vores trådløse punkter har en ekstra udgang, som gør det muligt at tilføje en direkte internet-forbindelse til din PC eller PlayStation. 

Vi trækker samtlige kabler mellem alle enheder, så de får den optimale ydeevne. Og vi forlader ikke dit hjem, før dit trådløse internet kører, som det skal.

Har du spørgsmål, er vi aldrig længere end et opkald væk

Specifikationer

Nøglespecifikationer

  • Internet dækning i hele huset
  • Kræver strøm for tilslutning
  • POE switch & POE injector 
  • Netværkskabel
  • Kørsel (FYN)
  • Test af dit trådløse internet
  • Montering
  • Oprydning 

Modelbeskrivelse

Kompatibilitet

Opsætningsguide

Du har valgt en internet-løsning, hvor SEF Smart Home opsætter, monterer og installerer dit trådløse internet. Og vi forlader ikke dit hjem før, hele dit netværk fungerer, som det skal. 

Vil du hellere selv trække kabler til din internet-løsning, har du også mulighed for at købe en ”gør-det-selv løsninghér

Er dit hjem større end 300 m², får du et uforpligtende tilbud, når du kontakter os.

Services

Service
Har du brug for hjælp?
Vi opsætter gerne dit stabile og trådløse internet for dig.
Det eneste, du skal gøre, er at ringe til os på telefon 70261691 – så aftaler vi, hvornår det passer dig bedst, at vores tekniker kommer hjem til dig.

Anbefalet tilbehør

Anmeldelser

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Indtast dine kontaktoplysninger

*Jeg giver samtykke til, at SEF A/S og SEF Energi A/S må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud vedrørende produkter og ydelser, herunder smarthomeprodukter, el, naturgas, varmepumper. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at SEF A/S og SEF Energi A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. SEF Energi A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i SEF Energi’s privatlivspolitik. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage