Ladebokse_Forsideslider
Kør grønt og få penge tilbage i strøm
Når du køber din strøm hos os, får du en betragtelig reduktion af din elafgift, når du lader din elbil op derhjemme. Og ladeboksen lader automatisk, når strømmen er grønnest og billigst.
Ladeboks_slider2
Kør grønt og få penge tilbage i strøm
Når du køber din strøm hos os, får du en betragtelig reduktion af din elafgift, når du lader din elbil op derhjemme. Og ladeboksen lader automatisk, når strømmen er grønnest og billigst.

Ladebokse

Find det produkt, du søger

Grøn strøm til din elbil

Intelligent ladeboks fra SEF Energi

 grøn strøm direkte på dit batteri 

En ladeboks fra SEF Energi arbejder sammen med en intelligent app, der automatisk sætter din elbil til at lade, når strømmen er grønnest og billigst. F.eks. om natten, hvor det ofte blæser mest, og hvor der generelt er mindst efterspørgsel på strøm.

På den måde får du grøn strøm direkte på dit batteri. Dette betyder, at din kørsel også vil kunne blive grønnere, uanset om du kører på ren el eller i en plug-in hybridbil.

Hvornår er det bedst at lade din elbil op?

Hos SEF Energi ved vi, at en stor del af strømmen i din stikkontakt altid er grøn. Om den er grøn eller sort, når den rammer din stikkontakt, afhænger af udbud og efterspørgsel. Efterspørgslen er typisk højest mellem kl. 17.00 og kl. 20.00. Her kan produktionen af den grønne strøm ikke altid følge med, og det betyder, at der kan blive suppleret op med sort strøm. 

  •  Når din strøm er sort, bliver den produceret ved forbrænding af kul eller affald
 
  • Når din strøm er grøn, er den produceret af vindmøller, ved vandkraft eller af solceller

Vi sørger for, at din ladeboks altid virker

Det skal være trygt og nemt at lade din elbil eller plug-in hybridbil op hjemme hos dig. Din ladeboks skal derfor altid virke, og det sørger vi for, når du har tegnet en serviceaftale med os på din ladeboks. Der er nemlig bygget en måler ind i boksen, der gør, at vi kan følge med i, hvor meget strøm, du bruger – og om din ladeboks pludselig går offline. Her reagerer vi naturligvis hurtigt, så vi ikke mister data, som din reduktion af din elafgift er afhængig af.

Med en serviceaftale til din ladeboks får du: 

  • Refusion af el-afgift, dvs. penge tilbage i strøm, når du oplader din elbil derhjemme. Udbetalingen foregår hvert halve år i januar og juli*. 
  • Hurtig hjælp via vores IT-supportsystem eller via et fysisk besøg af vores installatør, hvis du oplever, at din ladeboks ikke virker efter hensigten.
 

Elafgiften nedsættes markant i 2023

Første halvår af 2023 har regeringen besluttet at nedsætte elafgiften for alle husstande i Danmark til EU´s minimumssats for husholdninger. Det vil sige, at man kun betaler 0,8 øre pr. kWh. i de første 6 måneder af året. Det betyder derfor også, at refusionen, i denne periode, vil være mindre end før nedsættelserne. Som kunde vil du ikke mærke forskel i forbindelse med refusion. Du vil få mindre refusion retur, men du vil samtidig betale tilsvarende mindre afgift.

Læs mere om ladestandere fra SEF Energi her


Hvorfor vælge en intelligent ladeboks fra SEF Energi? 

Grøn strøm

En intelligent app der automatisk sætter din elbil til at oplade, når strømmen er grønnest og billigst.

Få penge tilbage i strøm

Køber du en serviceaftale til din ladeboks, får du penge tilbage i strøm, når du lader din elbil op derhjemme. 

Hér ejer du din ladeboks

Du ejer din ladeboks hos os. Hos en bilforhandler, dér lejer du ladeboksen og betaler for et abonnement.

Vores Intelligente ladeboks hjælper dig godt på vej

Dine fordele:

Du ejer din egen ladeboks og køber du grøn strøm, hos SEF Energi, får du penge tilbage i strøm, når du lader din elbil op derhjemme. 

Har du lyst til at læse mere om vores ladebokse, kan du gå på opdagelse hér

Start i det små

Når du bruger lyset i dit hjem intelligent, bliver det meget nemmere at tænde eller slukke lyset. Også selvom du ikke er hjemme. 

Er intelligent belysning nyt for dig, anbefaler vi altid, at du starter med en Philips Hue startpakke. Både dén og vores øvrige løsninger går du på opdagelse i hér.

Har du brug for hjælp?

Vi sætter gerne din intelligent ladeboks op 

Det eneste, du skal gøre, er at ringe til os på telefon 70261691 – så aftaler vi, hvornår det passer dig bedst, at vores tekniker kommer hjem til dig.

Ladebokse fra SEF Smart Home

Inspiration til dit hjem?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Indtast dine kontaktoplysninger

*Jeg giver samtykke til, at SEF A/S og SEF Energi A/S må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud vedrørende produkter og ydelser, herunder smarthomeprodukter, el, naturgas, varmepumper. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at SEF A/S og SEF Energi A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. SEF Energi A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i SEF Energi’s privatlivspolitik. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage