Ladebokse_Forsideslider
Kør CO₂-neutralt og få penge tilbage i strøm
Når du køber din strøm hos os, får du en betragtelig reduktion af din elafgift, når du lader din elbil op derhjemme. Og ladeboksen lader automatisk, når strømmen er grønnest og billigst.
Ladeboks_slider2
Kør CO₂-neutralt og få penge tilbage i strøm
Når du køber din strøm hos os, får du en betragtelig reduktion af din elafgift, når du lader din elbil op derhjemme. Og ladeboksen lader automatisk, når strømmen er grønnest og billigst.

Ladebokse

Find det produkt, du søger

Grøn strøm til din elbil

Intelligent ladeboks fra SEF Energi

Hér fra SEF Smart Home skal der lyde en kæmpe TAK til dig! En tak på miljøets vegne. En ladeboks fra SEF Energi giver dig nemlig mulighed for at lade grøn strøm på din elbil eller plugin hybridbil.

Du har taget skridtet og kigger nu på vores intelligente ladeboks – måske fordi, du allerede kører i elbil? Eller fordi, du overvejer at springe på el-vognen snarest? 

Du er i hvert fald godt på vej til at udlede mindre CO2 til stor gavn for den grønne omstilling. Og det vil vi gerne sige dig tak for. 

Få CO2-neutralt grøn strøm direkte ind i dit batteri 
Det grønne ved en ladeboks fra SEF Energi er, at den arbejder sammen med en intelligent app, der automatisk sætter din elbil til at lade, når strømmen er grønnest og billigst. F.eks. om natten, hvor det ofte blæser mest, og hvor der generelt er mindst efterspørgsel på strøm. 

På den måde, får du CO2-neutralt grøn strøm direkte ind i dit batteri. Dette betyder, at din kørsel også er CO2-neutral, uanset om du kører på ren el eller i en plug-in hybrid.  

Hvornår er det bedst at lade din elbil op? 
Hos SEF Smart Home ved vi, at 40 til 45 % af strømmen i din stikkontakt altid er grøn. 

Om den er grøn eller sort, når den rammer din stikkontakt, afhænger af udbud og efterspørgsel. Og efterspørgslen er typisk højest mellem kl. 17.00 og 20.00. Hér kan produktionen af den grønne strøm ikke altid følge med – og det betyder, at der bliver suppleret op med sort strøm.       

  • Når din strøm er sort, bliver den produceret ved forbrænding af kul eller affald. 
     
  • Når din strøm er grøn, er den produceret af vindmøller, ved vandkraft eller af solceller.
     

Vi sørger for, at din ladeboks altid virker 
Det skal være trygt og nemt at lade din elbil op derhjemme. Din ladeboks skal derfor altid virke – og det sørger vi for, når du har tegnet en serviceaftale til din ladeboks. Der er nemlig bygget en måler ind i boksen, der gør, at vi kan følge med i hvor meget strøm, du bruger – og om din ladeboks pludseligt går offline. 

Hér reagerer vi naturligvis hurtigt, så vi ikke mister store mængder af de data, som din reduktion af din elafgift afhænger af. 

Med en serviceaftale til din ladeboks får du: 

  • Penge tilbage i strøm, når du oplader din elbil derhjemme. Udbetalingen foregår hvert halve år i januar og juli*. 
  • Hurtig hjælp via vores IT-supportsystemer eller via et fysisk besøg af vores installatør, hvis du oplever, at din ladeboks ikke virker efter hensigten.

Køber du allerede din strøm hos SEF Energi, koster den samlede serviceaftale kr. 99,- pr. måned og afregnes månedligt. 

Køber du IKKE din strøm hos SEF Energi, koster den samlede serviceaftale kr. 199,- pr. måned og afregnes månedligt. 

Er du IKKE kunde hos SEF Energi, og vil du gerne have penge tilbage i strøm, når du lader din elbil op derhjemme, bliver du kunde hér.

Tilbagebetaling af elafgiften 
*SKAT har pr. 1. juli 2022 fastsat refusionssatsen til 95,38 øre pr. kWh inkl. moms. I de ladebokse, vi anvender, er der indbygget en MID-måler, som er godkendt til at måle hvor mange penge, du skal have tilbage. Hvis du har solceller, luft-til-vand varmepumpe eller jordvarme derhjemme, modtager du ikke refusion af elafgift. Det samme gælder, hvis du har elvarme som primær opvarmningskilde og får refusion for dén. Oplader du din elbil, når du er på farten, får du heller ikke refusion på disse kWh-timer. 

Hvorfor vælge en intelligent ladeboks fra SEF Smart Home? 

CO2-neutralt grøn strøm

En intelligent app der automatisk sætter din elbil til at oplade, når strømmen er grønnest og billigst.

Få penge tilbage i strøm

Køber du en serviceaftale til din ladeboks, får du penge tilbage i strøm, når du lader din elbil op derhjemme. 

Hér ejer du din ladeboks

Du ejer din ladeboks hos os. Hos en bilforhandler, dér lejer du ladeboksen og betaler for et abonnement.

Vores Intelligente ladeboks hjælper dig godt på vej

Dine fordele:

Du ejer din egen ladeboks og køber du CO2-neutralt grøn strøm, hos SEF Energi, får du penge tilbage i strøm, når du lader din elbil op derhjemme. 

Har du lyst til at læse mere om vores ladebokse, kan du gå på opdagelse hér

Start i det små

Når du bruger lyset i dit hjem intelligent, bliver det meget nemmere at tænde eller slukke lyset. Også selvom du ikke er hjemme. 

Er intelligent belysning nyt for dig, anbefaler vi altid, at du starter med en Philips Hue startpakke. Både dén og vores øvrige løsninger går du på opdagelse i hér.

Har du brug for hjælp?

Vi sætter gerne din intelligent ladeboks op 

Det eneste, du skal gøre, er at ringe til os på telefon 70261691 – så aftaler vi, hvornår det passer dig bedst, at vores tekniker kommer hjem til dig.

Inspiration til dit hjem?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Indtast dine kontaktoplysninger

*Jeg giver samtykke til, at SEF A/S og SEF Energi A/S må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud vedrørende produkter og ydelser, herunder smarthomeprodukter, el, naturgas, varmepumper. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at SEF A/S og SEF Energi A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. SEF Energi A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i SEF Energi’s privatlivspolitik. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage