Om Os

Hvem står bag smarthome.sef.dk? 

Det gør SEF Energi A/S. 

SEF SmartHome er en SEF Energi A/S er en del af SEF A/S som i mere end 100 år har leveret energiløsninger til primært det Sydfynske område. I dag hjælper SEF Energi A/S kunder i hele Danmark med de rigtige energiløsninger til deres hjem og virksomheder. 

Vi ser løsninger til det intelligente hjem som en naturlig forlængelse af vores kerneydelser, der udover energi også tæller ladebokse til elbiler, fibernet, varmepumper og installationsydelser. 

Hos os kan du være sikker på, at kunne få den rigtige vejledning, og at produkterne i SEF SmartHome er gennemarbejdede og testet til punkt og prikke samt er hjælpemidler til at anvende energien rigtigt og klogt, så din husstand er med til at reducerer CO2 udledningen. 

Derfor kan vi altid vejlede dig til at vælge det produkt, som passer netop til dit hjem og dine behov. Samtidig sidder vi klar til at hjælpe, hvis der, imod forventninger, skulle være problemer med et produkt, eller hvis du skal bruge support til opsætningen. 
 

Vores kunders oplevelse betyder alt for os! 

Derfor er vi også utrolig glade for alle de gode anmeldelser som vores kunder giver os på Trustpilot. Vi vil hele tiden forsøge at blive bedre og med en Trustpilot anmeldelse fra vores kunder får vi chancen for at blive bedre. Din anmeldelse er derfor med til at sikre, at både du og andre kunder får gode oplevelser. 

 Har du lyst til at se vores anmeldelser hos Trustpilot eller måske selv anmelde os, er du meget velkommen til at se vores Trustpilot score her. 

Og som altid er du meget velkommen til at ringe til os på 62 17 02 97 eller sende en mail på smarthome@sef.dk. 

Vi har åbent for telefonisk henvendelse mandag, onsdag og fredag fra kl. 09:00-15:00. 

SEF Energi A/S 

Fåborgvej 44 

5700 Svendborg 

Tlf. 62 17 02 97 

smarthome@sef.dk 

CVR.: 25 11 92 07 

Inspiration til dit hjem?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Indtast dine kontaktoplysninger

*Jeg giver samtykke til, at SEF A/S og SEF Energi A/S må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud vedrørende produkter og ydelser, herunder smarthomeprodukter, el, naturgas, varmepumper. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at SEF A/S og SEF Energi A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. SEF Energi A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i SEF Energi’s privatlivspolitik. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage