Smarthome2_forsideslider
Det intelligente hjem skal være smart
Med produkter fra SEF Smart Home, sparer du strøm og udleder mindre C02 - samtidig med, at du sparer penge.
Varmestyring_forsideslider
Det intelligente hjem skal være smart
Med produkter fra SEF Smart Home, sparer du strøm og udleder mindre C02 - samtidig med, at du sparer penge.
Indeklima-Top-2
Det intelligente hjem skal være smart
Med produkter fra SEF Smart Home, sparer du strøm og udleder mindre C02 - samtidig med, at du sparer penge.

Smarthome

DET INTELLIGENTE HJEM

Hvorfor SEF Smart Home?

Spar på strømmen og tjen penge

SEF Smart Home hjælper dig både med at bruge strøm, når den er billigst, og med at slukke lyset efter dig, når du ikke er hjemme. 

Gør dit hjem grønt og klimavenligt

Når du bruger mindre strøm og varme, udleder du mindre CO2. Med SEF varmestyring nedbringer du din CO2-udledning med helt op til 25 %.

Fjernstyr dit hjem fra telefonen

Du har hjælpen ved hånden og kan styre alt fra lys til varme og din ladeboks direkte fra din SmartPhone. Også selvom du er væk hjemmefra. 

Det skal være nemt med Smart Home

Vores hjem indeholder i dag mange forskellige elektroniske hjælpemidler i form af gadgets og Smart Home produkter, som hver især har en eller flere funktioner, som kan være med til at gøre hverdag­en lidt smartere og en bedre anvendelse af energi. Lyset kan selv tænde og slukke, radiatorerne sænker selv temperaturen om natten og hæver den igen om morgenen, når der er behov for det samt døren låser selv efter dig, når du går.

Det er alt sammen rigtig smart, men det ville bare være meget smartere, hvis de forskellige systemer kunne ”tale” med hinanden. F.eks. kunne lyset give besked til dine termostater, så temperaturen automatisk sænkes når lyset slukkes om aftenen, eller dit overvågningskamera tænder for lys inde i huset, hvis det registrerer bevægelse udenfor huset.

Hvordan ser vores hjem ud i fremtiden?

Det er, som altid, svært at spå om fremtiden, men en ting er helt sikkert: Vores hjem bliver mere smarte og intelligente. 

I dag arbejder flere af hvidevareproducenterne med at integrere Smart Home systemerne i deres produkter. Det betyder, at du allerede nu og i den nærmeste fremtid vil kunne styre din ovn, vaskemaskine og andet fra din smartphone og de vil kunne kommunikere med dine andre enheder. Desuden ser vi flere og flere varmesystemer som bliver Smart Home kompatible. 

Det betyder at du kan via din smartphone styrer varmen i de enkelte rum, uanset hvor du befinder dig. Ligeledes gælder det for din boligs belysning med at alle lysenheder slukker automatisk, når sidste person forlader hjemmet og via smartphone kan lysenheder tændes efter behov, når man ikke er hjemme.

Hvilket Smart Home system skal jeg vælge?

Valget af Smart Home system afhænger meget af hvilket systemer du i forvejen anvender. Bruger du i forvejen Apples produkter bør du overveje om Apple HomeKit ikke er det bedste valg for dig. Systemet styres via den ”Hjem” app, som allerede er installeret på din iPhone. Hvis du skal have mest ud af Apple HomeKit, skal du have et Apple TV, som danner base for Apple HomeKit og som sikrer at du kan styre dit system, selvom du ikke er hjemme. Læs mere om Apple HomeKit her.

Er du Android bruger, bør du kigge efter Google Assistant. Systemet er Googles tale-assistent og kan bruges via Google Home og Google Home Mini, som danner base for dit Smart Home System. 

Se vores udvalg af Smarthome produkter

Har du brug for hjælp?

Vi opsætter gerne dine enheder i dit nye Smart Home

Det eneste, du skal gøre, er at ringe til os på telefon 70261691
– så aftaler vi, hvornår det passer dig bedst, at vores tekniker kommer hjem til dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Indtast dine kontaktoplysninger

*Jeg giver samtykke til, at SEF A/S og SEF Energi A/S må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud vedrørende produkter og ydelser, herunder smarthomeprodukter, el, naturgas, varmepumper. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at SEF A/S og SEF Energi A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. SEF Energi A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i SEF Energi’s privatlivspolitik. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage