Internet_forsideslider
Få et stabilt og lynhurtigt trådløst internet i hjemmet!
Du får et trådløst internet, der rammer alle afkroge af dit hjem med lige stor hurtighed, kraft og stabilitet. Fra kælder til kvist!
Internet_forsideslider2
Få et stabilt og lynhurtigt trådløst internet i hjemmet!
Du får et trådløst internet, der rammer alle afkroge af dit hjem med lige stor hurtighed, kraft og stabilitet. Fra kælder til kvist!

Trådløst internet

Find det produkt du søger

Få den bedste internet dækning i hele hjemmet

Svagt, langsomt og ustabilt internet. Måske har du selv oplevet det derhjemme? 

En dårlig forbindelse til internettet er et problem, flere og flere støder på, fordi vi er begyndt at stille flere og flere krav til vores internet derhjemme. Helt uden at tænke over det. 

Det er ikke længere kun din computer, tablet og smartphone, der kobler sig på internettet. Meget andet elektronik kræver også en trådløs opkobling. Din forbindelse til internet skal derfor kunne håndtere flere forskellige enheder, der både kommunikerer med dig og med hinanden via dit internet-netværk.   

Måske har du alarmer, overvågningskameraer og ét til flere Smart Tv’er i hjemmet? Intelligent belysning, varmestyring, en vejrstation, en PlayStation og en Gamer-PC er også alle enheder, der har brug for et stærkt og stabilt internet. Har du moderne hvidevarer, kræver de ligeledes en internetforbindelse. 

Men bare rolig! Sammen med SEF Smart Home bliver du og (dit internet) klædt godt på til fremtiden! 

Sådan får du stabilt og trådløst internet

Vi guider dit internet til en stabil dækning i hele dit hjem 

For at du får et hurtigt og stabilt trådløst internet i hele dit hjem, er det nødvendigt, at vi sammen guider det derhen, hvor du virkelig har brug for en stabil dækning! Dit trådløse internet er nemlig stærkest dér, hvor din router er placeret. Og den er ofte gemt godt væk, fordi de færreste synes, at den pynter.  

Fra din router skal dit trådløse internet nu have hjælp til at komme ud i alle afkroge af dit hjem med lige stor hurtighed, kraft og stabilitet, så du hele tiden har en optimal forbindelse. Fra kælder til kvist. 

Hvor mange trådløse punkter, du har behov for, afhænger af din boligs størrelse og fordeling af værelser og rum. Det taler vores tekniker med dig om, når de besøger dig.       

Og har du spørgsmål, er vi aldrig længere end et opkald væk 70261691. 

Hvorfor få dit trådløse internet fra SEF Smart Home?

Vi fremtidssikrer dit internet!

Vi hjælper dig med at identificere hvor meget elektronik, du har, som automatisk kobler sig på dit trådløse internet. 

Din guide til et stærkt internet

For at dit internet er lige hurtigt og stabilt i hele dit hjem, skal internettet guides rundt via en række trådløse punkter. Vi hjælper dig. 

Du får en optimal forbindelse!

SEF Smart Home sikrer dig, at dit trådløse internet rammer alle afkroge af dit hjem med lige stor kraft og stabilitet. 

 Få et fremtidssikret og stabilt, trådløst internet hos SEF Smart Home 

Ingen produkter fundet.
Ingen produkter fundet.

Har du brug for hjælp?

Vi opsætter gerne hele din trådløse internetløsning og installation af alt det tekniske. 

Det eneste, du skal gøre, er at ringe til os på telefon 70261691
– så aftaler vi, hvornår det passer dig bedst, at vores tekniker kommer hjem til dig.
 

Stabilt trådløst internet fra SEF Smart Home

Ingen produkter fundet

Inspiration til dit hjem?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Indtast dine kontaktoplysninger

*Jeg giver samtykke til, at SEF A/S og SEF Energi A/S må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud vedrørende produkter og ydelser, herunder smarthomeprodukter, el, naturgas, varmepumper. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at SEF A/S og SEF Energi A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. SEF Energi A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i SEF Energi’s privatlivspolitik. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage